Gökçek'ten 'sağduyu' çağrısı

Gökçek'ten 'sağduyu' çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Twitter hesabından açıklama yapan Melih Gökçek, İrfan Değirmenci'nin evine düzenlenen saldırıya da dikkat çekerek, "Değirmenci'nin de evi kurşunlanmış. Muhtemelen her iki yere kurşun sıktıran aynı ellerdir. Fikren taban tabana zıt olsak da teröre karşı ortak tavır almak boyun borcumuzdur..." dedi.

Hipodrom Caddesinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne gece saatlerinde ateş açıldı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda 3 el ateş edildiği tespit edildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis ekipleri geniş çaplı çalışma yürütürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

GÖKÇEK TWİTTER’DAN AÇIKLADI: BİNA BOŞTU

Konu ile ilgili Twitter’dan bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, saldırının gece saatlerinde binada kimse yokken olduğunu ve kurşunların belediye binasının 3, 11 ve 16. katlarına isabet ettiğini açıkladı. Gökçek belediye binasının içinden fotoğraf paylaştı. saldırıyla ilgili tweetlerine devam eden Gökçek, İrfan Değirmenci’nin evine düzenlenen saldırıya da dikkat çekerek, “İrfan Değirmenci’nin de evi kurşunlanmış. Muhtemelen her iki yere kurşun sıktıran aynı ellerdir. Yani Türkiye’yi karıştırmak isteyenler.. Türkiye Batı’nın FETONUN talimatlarıyla oynanan bu oyunlara düşmeyecektir. İrfan Değirmenci’ye geçmiş olsun diyorum… Fikren taban tabana zıt olsakda teröre karşı ortak tavır almak boyun borcumuzdur…” dedi.