Gökçek yarınki programını iptal etti! İstifa bu gece mi?

Gökçek yarınki programını iptal etti! İstifa bu gece mi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara amatör kulüplerine yapılacağı açıklanan yardım programını iptal etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili son dakika haberleri ardı ardına geliyor. Melih Gökçek’in bu akşamüzeri istifasını açıklayabileceği AKP’li Belediye Meclis üyeleri tarafından da açıklandı. Gökçek hem Dikmen’deki başkanlık konutunda hem de belediyedeki makam odasındaki kişisel eşyalarını toplamıştı. Gökçek'in koltuğuna oturacak isimler arasında Ankara Bü

Viral Spor'dan Orhan Karadağ'ın haberine göre Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Ankara Amatör küme takımlarına spor malzemesi yardım programı 18 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’de Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecekti.

Ancak Amatör küme takımlarına bugün yapılan tebligat ile programın iptal edildiği duyuruldu. Gökçek'in programını istifa nedeniyle iptal ettiği Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. İddialara göre Gökçek bugün akşam saatlerinde istifasını açıklayabilir. 

AKP'Lİ MECLİS ÜYELERİ 'GÖKÇEK GİTSİN' DEDİ

AKP'li Belediye Meclis üyelerinin tamamı Melih Gökçek'in başkanlıktan ayrılmasına karşı çıkmayacağını AKP Merkezi'ne ilettiği öğrenildi.

GÖKÇEK'İN YERİNE GELECEK İSİM

Kulislerde Melih Gökçek'in yerine gelebilecek 3-4 isim üzerinde duruluyor. Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'in isimleri geçiyor. Bugün bu isimlerin yanına  incan eski belediye başkanı ve şuanki Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi AKP Grup Başkanvekili Bekir Yıldız'ın da adı yazıldı.

KUDÜS GECESİ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

31 Aralık 1996 günü belediye başkanlığını yaptığı Sincan ilçesinde düzenlediği “Kudüs gecesi”nden dolayı görevinden alınan ve yargılanmasının ardından cezaevine konulan Bekir Yıldız, o dönem ilçede içki satışını ve yılbaşı için hindi satışlarını yasaklatmasıyla da gündeme gelmişti.