Gökçek, Yusuf Güney'e destek oldu

Gökçek, Yusuf Güney'e destek oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, şarkıcı Yusuf Güney'e sahip çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, dün "Her şey çok güzel olacak" diye tweet atan sanatçılara tepki gösterilmemesini eleştiren Yusuf Güney'e destek çıktı. Gökçek, "Yusuf Güney de sanatkar" ifadesini kullandı.

Melih Gökçek, dün kişisel Instagram hesabında "Bana şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret, küfür kalmadı. 'Sanatçı tarafsız olmalıdır' dediniz, ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz?" diye yazan Yusuf Güney'e destek çıktı.

NE OLMUŞTU?

​İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmesi sonrası mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu, "Sanatçıymış konuşamazmış, konuşacak. İş insanıymış konuşamazmış, konuşacak. Artık konuşma vakti" demişti.

İmamoğlu'nun bu ifadesi sonrası çok sayıda sanatçı, Twitter hesaplarında "Her şey çok güzel olacak" paylaşımı yapmıştı. 

Bu sanatçıların paylaşımlarının yer aldığı bir görseli Instagram hesabında paylaşan Yusuf Güney de şunları yazmıştı

 "Bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret, küfür ve tehdit kalmadı... 'Sanatçı tarafsız olmalıdır' dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki falan görmedim, okumadım, sanata biraz saygı lütfen... Herkesin görüşüne saygım sonsuzdur, aynı anlayışı, hoşgörüyü de sizden bekliyorum, saygılar."