Gökçek'ten Erdoğan'a mesaj

Gökçek'ten Erdoğan'a mesaj

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, istifa etmeden önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamada bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, istifasından önce Belediye Meclisi’ndeki AKP'li Meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanlarıyla son grup toplantısında vedalaştı.

Hürriyet'ten Murat Yılmaz'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la pazartesi yaptığı görüşme sonrası Twitter hesabından 28 Ekim Cumartesi günü istifa edeceğini açıklayan Gökçek, toplantıda Erdoğan'a yönelik mesajlar iletti.

'BU DAVA BÜTÜN İSLAMIN DAVASIDIR'

"AK Parti ve Cumhurbaşkanı ile ters düşmeyeceğini" öne süren Gökçek'in, ayrıca “Bu dava bütün İslamın davasıdır ben bu davada kendi nefsimi öne çıkartmam. Bu dava için elimden gelen her türlü katkıyı da yapacağım” dediği belirtildi.

Toplantı sonunda Gökçek ve belediye meclis üyeleri toplu fotoğraf çektirirken Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Bekir Ünüvar da fotoğrafları Twitter hesabından paylaştı.

Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in Başkanlık girişinden binaya giriş yaptığı görüntülere yansıdı. Gökçek'in veda turları istifasını açıklayacağı cumartesi gününe kadar devam edecek.