Gökçınar'dan 'İGDAŞ' meselesine dair açıklama geldi

Gökçınar'dan 'İGDAŞ' meselesine dair açıklama geldi

Saadet Partisi İstanbul adayı Necdet Gökçınar, '‘İGDAŞ’ın dosyalarını takip eden avukat oğlunun kurumla yaptığı sözleşmenin, hiçbir gerekçe gösterilmeden iptal edildiğine" ilişkin açıklamasını değiştirdi. Gökçınar, eşi ve oğlunun İGDAŞ'la çalışmaya devam ettiğini açıkladı.

31 Mart ve 23 Haziran'da Saadet Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Necdet Gökçınar, '‘İGDAŞ’ın dosyalarını takip eden avukat olan diğer oğlunun kurumla yaptığı sözleşmenin, hiçbir gerekçe gösterilmeden iptal edildiğine' dair açıklamasından geri adım attı.

Eşi ve oğlunun İGDAŞ'la çalışmaya devam ettiğini söyleyen Gökçınar'ın açıklaması şöyle:

“Son günlerde ailem hakkında bir konu gündemi hayli işgal etmektedir. Bu sebeple bu konu hakkında bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Bu açıklamayı yapmaktaki amacım, birtakım siyasilerin adımı ve ailemi kullanarak asılsız bazı açıklamalarda bulunmalarıdır. Eşim ve oğlum tarafından işletilen Hukuk Bürosu, 2004 senesinden beri İGDAŞ kurumunun alacaklarının tahsil faaliyetlerini yürütmektedir. Söylenildiği gibi oğlum ve eşim İGDAŞ personeli değildir, İGDAŞ kurumuyla aralarında sadece vekalet sözleşmesi vardır. İBB’mizin köklü kurumlarından İGDAŞ’ı haksız çıkarmak amaçlı bir polemiğe girmeyeceğimi belirtir, bu konuda son sözün bu olduğunu kamuoyuna saygılarımla bildiririm.”