Kaya, CHP Karabağlar'a aday

Kaya, CHP Karabağlar'a aday

Cumhuriyet Halk Partisi’nin olağan kurultay süreci ilçe başkanları yarışı ile devam ediyor. İzmir’in metropol ilçelerinden birisi olan Karabağlar’da yarışa Mehmet Kaya da katıldı.

Özgür TUĞRUL / YURT

CHP’yi Karabağlar’dan iktidara taşımak için ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Kaya, “2019 seçimleri ülke tarihimiz açısından önemli bir konumdadır. Başkanlık rejimi ile önümüze sunulan şey aslında bir Amerikan projesidir. Biz de bu Amerikan projesini yerle bir edeceğiz. 2019 seçimlerine giderken tüm örgütümüzle birlikte ayağa kalkmalıyız. Bu ayağa kalkma sürecini de bir ağabey modeli olarak aday olacağım. Herkesin adayı olacağım. AKP’nin iktidarına Karabağlar’dan Türkiye geneline katkı koyarak son vereceğim” diye konuştu.

Kaya, “Örgütün 1 yıldır gözlemlerde bulunuyorum. Bu süreçte kimseyle kavgası olmayan, birleştirici ve bütünleştirici bir adayı herkesin istemesidir. Ben de bu profile uygun olduğumu düşünüyorum. Herkesle oturup, her şeyi paylaşabiliyorum. Herkese eşit mesafedeyim” dedi.

İlçe Başkanlığını kazandığı takdirde vaatlerde bulunan Kaya, “Karabağlar’da nüfusun yoğun olduğu ilçelerden birisidir. Bizim mevcut binamızın yeterli çalışmaların yapılabilecek kadar yeterli olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla eğer ilçe başkanlığı görevine layık görülürsem, CHP Karabağlar İlçe teşkilatına yeni bir bina alacağım” diye sözlerini noktaladı