Gülen'e gösteri yapan Ömer Pekin gözaltında!

Gülen'e gösteri yapan Ömer Pekin gözaltında!

İzmir merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 18 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda Gülen'e özel tiyatro gösterisi yapan Ömer Pekin de bulunuyor.

İzmir merkezli 14 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) entellektüel ve  Gürcistan yapılanmasına yönelik operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir  Cumhuriyet Başsavcılığı, bir gizli tanığın ifadeleri doğrultusunda, örgütün  Gürcistan ve entellektüel yapılanmasına yönelik çalışma başlattı.

41 KİŞİ HAKINDA YAKALAMA EMRİ VERİLDİ

Yürütülen soruşturma kapsamında 41 kişi hakkında yakalama verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,  İzmir merkezli 14 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 18 şüpheliyi gözaltına aldı.

ÖMER PEKİN GÖZALTINDA

Gözaltına alınanlar arasında, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında "Silahlı terör örgütü üyeliği" ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçlarından yargılanan ve Pensilvanya'da yaşayan örgüt elebaşına özel tiyatro gösterisi yapan  Ömer Pekin de bulunuyor.

Ömer Pekin

ENTELLEKTÜEL TİYATROCULAR İMAMI

İstanbul'da yakalanan  Pekin'in, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandığı ve FETÖ'nün sözde "entellektüel tiyatrocular imamı" olduğu belirtildi.

Firari zanlıları yakalama çalışmaları devam ediyor.