Gülme 'özür dile' Haluk Levent!

Gülme 'özür dile' Haluk Levent!

'Yeni Atatürkçü' Haluk Levent, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Yurt Gazetesi ve emekçilerinden özür dilemek yerine güldü. Haluk Levent'in üst üste CHP'li belediyelerde konser verecek olması akıllarda soru işaretleri bıraktı

AKP Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hiçbir eleştirisi bulunmayan, Bakanların önünde el pençe divan duran Haluk Levent CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun demokrasinin gereği, hukukun üstünlüğü vurgusu yaparak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Erdoğan'ın istifasını istemesini yanlış bulmasını açıklamasından rahatsız oldu. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu fazla demokrat olmakla suçlayan, Melih Gökçek'in bile hakkını savunduğu için acımasız şekilde sosyal medya hesabından eleştirdi. CHP'ye gönül vermiş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sevenler Levent'e sosyal medydan tepki gösterdi. Yurt Gazetesi de düşünce özgürlüğüne inanarak Levent'in bu eleştirilerine karşı sosyal medyadan yapılan eleştirileri haberleştirdi. 'Düşünce özgürlüğü'ne inan Levent bir haberden dolayı YURT Gazetesi'ni yandaş ilan etti. CHP lideri ile ilgili sözleri için de 'yanlış anlaşıldım' dedi. Ancak daha sonra da açıklamalarına sahip çıktı.

Bunun üzerine Levent'in önce haksız yere eleştirdiği CHP liderinden sonra da YURT Gazetesi ve emekçilerinden özür dilemesini bekledik İnsan hata yapar diye düşündük, Levent'i özür dilemeye çağırdık. Ancak Levent özür dilemek yerine 'yapılan haberi' alıntılayarak 'gülücük' işareti koydu. Bir kez daha çağrı yapıyoruz 'Haluk Levent önce CHP liderinden sonra da YURT Gazetesi ve emekçilerinden özür' dile.

CHP'Lİ BAŞKANLAR NE YAPACAK?

Haluk Levetn'in 28 Ekim'de İzmir'in CHP'li Belediyesi Bayraklı'da, 29 Ekim'de İstanbul'un CHP'li Bakırköy'de konseri var. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu bu konuda sessizliğe bürünürken konserin duyurularını sosyal medyda hesaplarından yapmaya devam ediyorlar. CHP'liler ise Haluk Levent'in bu konserlerden birinde yine CHP liderini eleştirmesinden endişeli. 

Kendisini İzmir Marşı ile parlatan Haluk Levent CHP'li belediyelere abone olmuş durumda. Levent'in CHP'li belediyelerde verdiği konserlerden ne kadar aldığı, ne kadar vergi verdiği ise soru işareti olarak kaldı.