Ünlü oyuncu yoğun bakımda!

Ünlü oyuncu yoğun bakımda!

Türk televizyonlarının başarılı dizilerinden Mahallenin Muhtarları’nda, ‘Eczacı Bahadır’ karakteriyle izlediğimiz Alp Balkan’ın, yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Şarkıcı Onur Akay, Instagram adresinden oyuncunun bypass ameliyatı olduğunu duyurdu.

47 yaşındaki oyuncunun, Mahallenin Muhtarları'nın Temel'i Erkan Can'la o yıllarda çekilmiş fotoğrafını paylaşan Akay, “Mahallenin Muhtarları'nda, 10 sene ‘Eczacı Bahadır' karakterine hayat veren oyuncu arkadaşımız Alp Balkan'ı mutlaka hatırlayacaksınız… Bypass ameliyatı geçiren Alp, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde yatıyor. Alp’in dualarımıza ihtiyacı var. Aynı zamanda müzisyen olan arkadaşımız, Bülent Ersoy'dan Tarkan'a kadar çok sayıda sanatçıya da vokal yapmıştır. Bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullanarak, oyuncunun ameliyata girmeden önce çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

Ameliyata girmeden önce bir fotoğraf paylaşan Alp Bakan altına ‘Ben ameliyata kaçar… Bana dua edin emi. Yoğun bakım sonrası görüşürüz kısmetse.Telefonum açık. Şimdilik ‘Behlül kaçar’ mesajını yazdı.