Güven, Kılıçdaroğlu'na hakarete pişman etti

Güven, Kılıçdaroğlu'na hakarete pişman etti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden, AKP İzmir milletvekili Hamza Dağ'a yanıt verdi.

Güven yaptığı açıklamada "AKP İzmir milletvekili Hamza Dağ'ın oküfür saçan ağzından, terbiyesizlikte sınır tanımayan sözler dökülmüş. Bu bayağılıktaki konuşmalara, aynı seviyede cevap vermek, en az onun kadar, ardan ve edepten yoksun olmayı gerektirir " sözlerine yer verirken, şunları söyledi.

GÜVEN; DAĞ FETÖ EFENDİSİNDEN ALDIĞI GÜÇLE..

AKP'li yöneticilerin yüzsüzlükleri zaten tescilli ve tüm milletimizin bildiği bir karakter hali. Ancak ne yapıp, ne edip her seferinde kendi yüzsüzlük, terbiyesizlik ve çirkeflik sınırlarını aşabiliyorlar. AKP İzmir milletvekili Hamza Dağ'ın  o küfür saçan ağzından, terbiyesizlikte sınırı tanımayan sözler dökülmüş. Bu bayağılıktaki konuşmalara, aynı seviyede cevap vermek, en az onun kadar ardan ve edepten yoksun olmayı gerektirir.Onun için o seviyeden cevabı vermemiz bizim İzmir ahlakımıza ve İzmirli duruşumuza yakışmaz. Zaten bu hakaretler, boğazlarına kadar yolsuzluğa ve rüşvete batmış, ahlaksız bir siyasetin parçası olmuş, bir zamanlar FETÖ efendisinden aldığı güçle, yine FETÖ'cülere referans olarak, devlet kadrolarına adam yerleştirdiği iddiaları ayyuka çıkmış, kendisini kurtarmak için herkese çamurunu sıçratmaya çalışan bir terbiyesize, yakışan sözlerdir.

İKTİDARIN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ REZİLLİĞİ UNUTTURAMAZ

Güven "AKP'nin ne zaman suçüstü yakalansa gürültüyle, kaosla, tehdit ve baskıyla suçunu bastırmaya çalıştığını ifade ederek, yine Hamza Dağ'a yüklendi.  Güven "Bu siyasetin hilkat garibesi şahıs bilsin ki, ne ağza alınmayacak sözlerle ettiği küfürleri, ne tehditleri, ne de iftiraları, İktidarlarının içine düştüğü rezil durumu unutturmaya yetmez. Kaldı ki, bu deli saçması sözleriyle gündemi de değiştiremez, İzmirliyi de kandıramazlar. Bağırarak gürültü çıkarmaları, edepsizce ve terbiyesizce CHP'ye saldırmaya çalışmaları, ipliklerinin artık pazara çıktığının en büyük göstergesidir. Tüm İzmirliler ve Türkiye bilmektedir ki, bunlar ne zaman suçüstü yakalansa, saldırmaya, yeni bir kaos yaratmaya, suçlarını bastırmak için millete, İzmir'e ve CHP'ye tehditler savurmaya başlarlar. Ama milletimizin karnı bu türden kıvırmalara tok. Girdiğiniz bataklıkta, kendi adaletsizliğiniz ve yolsuzluklarınızda, kendi hakaretlerinizle boğulacaksınız" dedi.