Havaalanında araç Rentecal görevlisini linç ettiler

Havaalanında araç Rentecal görevlisini linç ettiler

Ordu-Giresun Hava limanında ilginç bir kavga meydana geldi. Ordu’nun önde gelen VENÜS Araç kiralama filosu görevlisi Hava Limanında hizmet veren Çatra Rentcar firması görevlileri tarafından hem kendisi darp edildi, hemde aracı parçalandı.

Ordu-Giresun Hava limanında kiralık araç işletmeciliği yapan ve aslen Trabzon’lu oldukları belirtilen ÇATRA RENTACAR isimli firma yetkilileri Ordu’da faaliyet gösteren araç kiralama firmalarını hava alanına sokmak istemeyerek Ordu’lulara karşı adeta savaş açtılar.

Yaşanan skandal bir kavgada VENÜS araç kiralama filosunda  çalışan Barış Aktürk isimli görevli  kiraya verdikleri aracı müşteriye teslim etmeye gitti. İşte ne olduysa o anda oldu ve yanına gelen iki kişi önce kendisini videoya  çekmeye başladı.Daha sonra yanına 3-5 kişi daha gelerek,  kendisine hitaben, “Biz Trabzonlu’yuz adamın A…. S..İz.   Buranın Polisi de, savcısı da, valisi de biziz”  diyerek Barış Aktürk’e kafa, tokat ve tekmelerle saldırdılar. Daha sonra  Barış’ın müşteriye getirdiği  52 AAH 217 plakalı araca da saldırarak araçta büyük hasarlar meydana getirerek zarar verdiler. . Bu sırada kendisine Ana avrat küfür ederken,  Allaha, Peygambere de küfürler yağdırarak, kendisini darp ettiler.

Kavga sırasında çeşitli yerlerinden darp edilen ve yara alan Barış Aktürk kendisini dövenlere “Allahınızı severseniz yapmayın” diye yalvarmasına rağmen kendisine “Senin Allahınıda S….. M.. Peygamberini de S….M.” dediklerini ve aracın içinden indirdikleri sırada Hava limanında görevli Polis memurlarının olaya müdahale ettiklerini açıkladı.

Olay sonrası Gülyalı Polis merkezine giderek şikayetçi olan Barış Aktürk oradan da  Ordu Eğitim Araştırma hastanesine  giderek tedavi gördü ve darp raporu aldı.

VENÜS SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU..

Ordu’nun sevilen esnaflarından olan ve  araç kiralama şirketi olarak önde gelen firmalardan olan VENÜS Oto kiralama şirketi sahibi Murat Tolga Türkyılmaz işçisini darp edildiğini duyunca derhal Hava Limanına gitti.   ÇATRA RENTCAR RASİM OĞUZ  SUVALIOĞLU ve arkadaşları dan şikayetçi oldu.

Polis merkezine giderek şikayetçi olan ve aracında meydana gelen hasar tespitini Polis tutanağı ile tespit ettiren Türkyılmaz,  hasarın 6.867 TL. olduğunu belirterek tutanaklara işletti.

HAVA ALANINDA HAKİMET KURMUŞLAR..

Mağduriyetini gazetemize anlatan Tolga Türkyılmaz, Ordu-Giresun Hava alanını kendi himayeleri altına alan ÇATRA RENTCAR  isimli firma yetkililerinin  burada adeta hakimiyet kurarak, “Biz buraya kira veriyoruz, bizden başkası dışarıdan gelenler burada kimseye araç kiraya veremez” diye bütün kiralama şirketlerini hava limanına sokmak istemediklerini  ve tehdit ettiklerini ifade ederek, görevlileri  uyararak bu kabadayılığa ve hakimiyete son verilmesi çağrısında bulundu.

Havaalanında araç Rentecal görevlisini linç ettiler