Havuz medyası, Mustafa Keser’i protesto eden CHP’li başkanı hedef gösterdi

Havuz medyası, Mustafa Keser’i protesto eden CHP’li başkanı hedef gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret içeren açıklamalarda bulunan Mustafa Keser’i protesto eden CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, son günlerde bazı medya organları tarafından hedef gösterilmeye başlandı. CHP’li ilçe örgütleri konuyla ilgili yarın saat 20.00’de Eyüp Göktürk’te bulunan Mustafa Keser Sahnesi önünde basın açıklaması yapacak

AKP Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Hatay'da sınır karakoluna gidip türkü söyleyen sanatçılarla ilgili tartışmalar sürüyor.

Türkücü Mustafa Keser’in CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yönelik "Ben o ‘şehit kapısına gidip de türkü söylesinler’ diyen arkadaşlara meydan okuyorum. Şehidin evini kendileri tespit etsin. Sazımı alıp gideceğim ve asker türküleri okuyacağım. Eğer tepki alırsam hepsi benim yüzüme tükürsün, almazsam ben hepsinin yüzüne tüküreceğim" şeklindeki skandal açıklamaları her kesimden büyük tepki görmüştü.

CHP Eyüp İlçe Örgütü’nün geçtiğimiz günlerde Göktürk’te bulunan Mustafa Keser Sahnesi önünde gerçekleştirdiği protestonun ardından havuz medyası boş durmayarak, Mustafa Keser’i protesto eden grupta yer alan CHP’li ilçe başkanı Sinan Akçiçek hakkında karalama kampanyası başlattı. O medya organları Akçiçek hakkında “terörist”, “Mehmetçik düşmanı PKK sevicisi” gibi ifadelerin kullanıldığı gerçek dışı haberler yayımladı. CHP’li ilçe örgütüleri de bunun üzerine iftira ve hakaretlerle hedef gösterilen ve tehdit edilen Akçiçek’e sahip çıkmak için yarın yeni bir eylem yapma kararı aldı. CHP’liler yarın (14 Nisan Cumartesi) saat 20.00’de CHP lideri Kılıçdaroğlu’na hakaret eden ve skandal açıklamalarda bulunan Mustafa Keser’i ve yandaş medyayı protesto etmek için Eyüp Göktürk’te bulunan Mustafa Keser Sahnesi önünde bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirecek.