‘Hırsız’ görüşü: Ülkemiz çok gelişti

‘Hırsız’ görüşü: Ülkemiz çok gelişti

Adana’nın Seyhan ilçesinde, bir yurttaşın bankadan çektiği 40 bin lirasını çaldığı iddiasıyla yakalanan Asım A., “Türkiye artık eski Türkiye değil. Ülkemiz çok gelişti ve büyüdü” dedi.

Adana Seyhan ilçesinde emlakçılık yapan Recep İpek, cadde üzerindeki bankadan para çekmek üzere otomobilini yol kenarına park etti. Hesabından 40 bin lira para çektikten sonra aracına binen İpek, 200 metre ilerledikten sonra sağ arka lastiğin patlak olduğunu fark etti.

Otomobilden inen İpek, lastiği değiştirdiği sırada yoldan geçen Asım A. yardım etmek istediğini söyledi. Yardım teklifini kabul eden İpek, yedek lastiği çıkarmak için otomobilin bagajına yöneldi. Asım A., bu sırada, ön koltukta içinde 40 bin lira bulunan poşeti alıp kaçmaya başladı.

Parasının çalındığını fark eden İpek, bir süre şüphelinin koşsa da yakalayamadı. İpek, durumu polise bildirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, hırsızlık anı cadde üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

YOLDA BULMUŞ

Çaldığı parayla yakalanan Asım A., hırsızlık yapmadığını ve parayı yolda bulduğunu öne sürdü.

Sağlık kontrolünden geçirilen Asım A., görüntü alan gazetecilere, “Türkiye artık eski Türkiye değil. Ülkemiz çok gelişti ve büyüdü” dedi.

Asım A., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.