Hırsızların akıl almaz cesareti! Gündüz vakti ev soydular

Hırsızların akıl almaz cesareti! Gündüz vakti ev soydular

Hırsızlık vakaları artık günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Dün İstanbul Pendik'te bir hırsızlık şebekesinin üyeleri gündüz vakti ev soydu. Hırsızların rahat tavırları kameralara anbean yansıdı.

Dün öğle saatlerinde İstanbul’un Pekdik ilçesinde bir hırsızlık olayı daha meydana geldi. Hırsızlık yapmak için binaya giren 3 kişi dairenin kapısını maymuncukla söküp içeri girdi. Hırsızlar, mülk sahibinin 10 bin TL değerindeki eşyalarını çalarak ortadan kayboldu.

GÜVENLİK KAMERALARINI UNUTTULAR

İkisi erkek biri kadın üç kişi girdikleri evi ellerini kollarını sallayarak soyduktan sonra hızlı bir şekilde suç mahallini terk etti. Hırsızların bina içine girişleri, bina içindeki davranışları ve kaçışları güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi. Profesyonel oldukları her hallerinden belli olan çete soygun anı boyunca yüzlerini gizledi. Hırsızların yakalanması için emniyet çalışma başlattı.

Üç hırsızı dışarıda bir otomobilin içinde başka bir arkadaşlarının beklediği yine kamera görüntüleriyle ortaya çıkarıldı. Soygunun ardından çete üyeleri gri bir araç ile olay yerinden uzaklaştı. (Sözcü)