İ. Melik Gökçek hakkında flaş iddia!

İ. Melik Gökçek hakkında flaş iddia!

Avukat Fidel Okan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabının hangi belediye başkanıyla ilişkisi olduğunu yayınladı

Avukat Fidel Okan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu adına açılan Twitter hesabının Celal Kılıçdaroğlu tarafından kullanılmadığının ortaya çıkmasının ardından, yeni bir video yayınlamıştı. Fİdel Okan, Celal Kılıçdaroğlu'nun itiraflarını  "Veeee bomba itirafları yayınlamaya başlıyorum. Celal Kılıçdaroğlu; Beni ev, araba, para vereceğiz diyerek kandırdılar sonra yan çizdiler" mesajı ile paylaşmıştı. Celal Kılıçdaroğlu'nun savcılık kayıtları ve sonrasında itiraf videosu yayınlandıktan sonra Celal Kılıçdaroğlu adına yeni bir hesap alınarak Periscope yayını yapıldı. O yayında Celal Kılıçdaroğlu videoların montaj olduğunu söyledi. Bunun üzerine Avukat Fidel Okan, Twitter sayfasında Celal Kılıçdaroğlu hesabıyla ilişkisi olan Belediye Başkanını belgelerle ifşa edeceğini duyurdu. Okan, İlk olarak Celal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları periscope yayınında ve attıkları Twitlerde ona videoların montaj olduğu yalanını söylediklerini, İhlas haber ajansında onun adına sözde beyanlar yayınladıklarını dile getirdi. 

BİRİ MELİH GÖKÇEK

Celal Kılıçdaroğlu’na twitter adresi açıp yayına başladıklarında bu adresi ilk duyuran Mesut Burhan ATAK isimli kişi olduğunu açıklayan Fidel Okan, aynı ismin Celal Kılıçdaroğlu’nun önceki adresindeki tüm twitlerini yaygınlaştırıp doğrudan işin içinde olan kişi olduğunu belirtti. 

Fidel Okan, Mesut Burhan Atak’ın ilişkili olduğu iki Belediye Başkanı’ndan birinin Melih Gökçek olduğunu fotoğraflar yayınlayarak açıkladı.  Fidel Okan, Celal Kılıçdaroğlu adına açılan ikinci Twitter hesabının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yönetildiğini iddia etti. 

Melih Gökçek bundan sonra istifa mı eder yoksa ömür boyu belediye başkanı olarak mı kalır bilmiyorum diyen Okan, AKP'nin bu ayıbı gidermek zorunda olduğunu ifade etti. Okan, ayrıca Ana muhalefet partisi liderinin akıl zayıflığı yaşayan kardeşini kullanıp onun üzerinden bu iğrenç olaylara imza atmak siyasi ahlaksızlık olduğunu vurguladı.