İki belediyede büyük 'bankamatik memuru' skandalı!

İki belediyede büyük 'bankamatik memuru' skandalı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP'nin kazandığı Adana ve Antalya belediyelerinde bankamatik memurlarıyla ilgili Muhittin Böcek ve Zeydan Karalar'ın uygulamalarını paylaştı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Twitter üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın bankamatik memurları ile ilgili yaptıkları uygulamayı duyurdu.

Tekin, "CHP var, milletin sırtından geçinenlere geçit yok" derken eski belediyelerin milletin sırtına bindirdiği yükü çarpıcı rakamlarla ortaya koydu.

İşte Tekin'in açıklamaları:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. @BocekMuhittin tam 4.000 bankamatik memurunun işine son verdi. Adana'da bankamatik memuru sayısı yaklaşık 6.000 Sn. @ZeydanKaralar01 da bu kişiler için gerekeni yapacağını açıkladı. CHP var, milletin sırtından geçinenlere geçit yok.

Bu 10 bin bankamatik memuru ne demektir biliyor musunuz? Sadece Adana ve Antalya'da hizmet üretecek, çalışacak, namuslu ve dürüst 10 bin aslan gibi gencin işsiz kalması demektir. Çoluğunun çocuğunun rızkından kesip devlete vergisini ödeyenlerin emanetinin çalınması demektir.

Bu 10 bin bankamatik memurunun millete maliyeti nedir? SGK ile birlikte ortalama her birinin maliyeti 2500 TL ise 10 bin kişinin her ay maliyeti: 25 milyon. Her yıl maliyeti: 300 milyon 5 yıllık maliyeti: 1 milyar 500 milyon! Gönül belediyeciliği dedikleri bu!

Adana ve Antalya'da yaşayan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bil ki işsizsen bunlar yüzünden. Bil ki çocuğun her gün iş aramaya çıkıyor gözünün önünde soluyorsa bunlar yüzünden. Köylümüz, çiftçimiz, esnafımız sana desteğe gidecek para yoksa işte bunlar yüzünden. Unutma.

Şimdi bu 10 bin kişi, milletin sırtından geçinenler, belediyeleri arpalığa çevirip yedikçe yiyenler, bu keneler, haşereler, troller 

@BocekMuhittin ile @ZeydanKaralar01'a saldırdıkça saldıracak. Yalanla, iftirayla vurmaya çalışacak.

Adanalılar, Antalyalılar taş gibi durun!