İmamoğlu doğruladı: Evet ortak yayında birileri...

İmamoğlu doğruladı: Evet ortak yayında birileri...

CHP'nin seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor. 

İstanbul Belediyesi’nde ne var ki, bu kadar feryat figan ediyorlar. 24 Haziran’dan sonra İBB’de ne olduğunu açıklayacağım. O zaman birilerinin tansiyonları düşecek.

Erdoğan'ın "Başkanlığı düşer" açıklamasının sorulması üzerine

Seçime iki gün kala Ekrem İmamoğlu'nu tehdit edecekler. Yani ortada herhangi bir mahkeme yok. Şimdiden suçu tamamlayacaklar. Mesele hakaret etti etmedi, meselesi değil. Hergün şapkadan tavşan çıkarmaları... Öyle tehdit mehdit bizi yormaz. Vız gelir tırıs gider..Biz biliyoruz ne var, sorun ne ama belli ki bizim bildiklerimizin 10 katı var İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde.

Ortak yayında bir kişinin kağıt kaldırdığı iddiası 

- Evet gördüm, şaşırdım da. Sağ tarafımda birinin ara ara kağıt kaldırıp indirdiğini gördüm. Hatta son dakikalarda o kişinin hararetle kağıt indirip kaldırdığını gördüm. Baktım ki Çaya davet yazıyor. YAni çaya davet de sayın Yıldırım'ın fikri değildi. Ben ısrarla hatırlattım ama sayın Yıldırım'dan davet gelmedi. Demek ki o kağıdı kaldıranın davetiydi.