'İnce başarı'da Kılıçdaroğlu'nun imzası var

'İnce başarı'da Kılıçdaroğlu'nun imzası var

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle oluşan özel ekip, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce için günde 20 saat mesai yapıyor. Fotoğrafçı Ziya Köseoğlu, mitingleri adeta canlı hale getirirken, İnce’nin, “Arkamda müthiş bir kadro var” dediği 12 gençten oluşan ‘10’uncu Kat’ ekibi rekor üstüne rekor kırıyor.  Neredeyse tüm mitinglere katılan çok sayıda milletvekili de İnce’ye destek oluyor.

Cihan GÜNER / YURT

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için arka planda müthiş bir ekip çalışıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle oluşan ekipler, İnce’yi neredeyse 24 saat takip ediyor. Kılıçdaroğlu'nun özel fotoğrafçısı Ziya Köseoğlu ve İnce'nin sunucusu Mehmet Serhat Işık, kampanyanın başından itibaren mesai yaparken, 12 gençten oluşan ‘10’uncu Kat’ ekibi ise muhteşem bir performans sergiliyor. Mitinglere çok sayıda milletvekili de katılıyor.

MİLLETVEKİLLERİ İNCE'YE DESTEK OLUYOR

Cumhurbaşkanı adayları arasında şu ana kadar en fazla mitingi gerçekleştiren, sosyal medya paylaşımları, meydanlarda izlettiği esprili videolar ve gençlere hitap eden esprili mesajlarıyla dikkat çeken İnce, seçim kampanyasına tam gaz devam ediyor.

Neredeyse tüm mitinglere katılan çok sayıda milletvekili de İnce’ye destek oluyor. İnce’nin uzun süredir danışmanlığını yapan Mustafa Büyük ve Murat Kaymak ile CHP’nin TBMM Grup Danışmanı Tuncay Keser ve danışman Şafak Akça da kampanyada görev üstlenen ve basınla iletişimi sağlayan ekipte yer alıyor. İnce ayrıca; ekonomi, hukuk, dış politika konularında da alanında uzman, parti içi ve dışından isimlerle belli aralıklarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor.

MİTİNGLERİ CANLI HALE GETİRİYOR

Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel fotoğrafçısı Ziya Köseoğlu da kampanyanın başından itibaren mesai yapıyor. Köseoğlu’nun yakaladığı detaylar ilgi ile izlenirken, fotoğrafları adeta mitingleri canlı hale getiriyor. 
Muharrem İnce’nin gelenek hale getirdiği selfie’lerde de emeği olan Köseoğlu, meydanlara sığmadıkları için çatı ve balkonlara biriken vatandaşları da görüntülüyor. Köseoğlu, objektifine takılan bütün detayları, an be an paylaşıyor.