İnce'den polislere müjdeli haber...

İnce'den polislere müjdeli haber...

Niğde'de miting alanında Filistin ve Türk bayrakları var. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Niğde'de coşkulu kalabalığa konuştu.

İnce'nin konuşmasından satır başları:

Amerika ve İsrail dünyada yalnız kalmaya mahkum edilmelidir. 81 milyon tek yürek olmalıdır.

Erdoğan’a sesleniyorum. Bu konuyu seçim malzemesi yapma. Sömürü yapma, gereğini yap. “Mavi Marmara'daki gibi 'bana mı sordunuz?' deme. Dik dur, eğilme yanındayız. Şov yapma gereğini yap.

POLİSLERE MÜJDELİ HABER

K1, K2 kazık belgeleri var ya, onların hepsini kaldıracağız. Polisler var ya polisler; onlar gariban ailelerin çocuklarıdır. Onlar da mesai ücreti alacak, sendikalı olacak.

ÖĞRENCİLERE YURTDIŞINDA EĞİTİM İMKANI

Üniversite öğrencileri size sesleniyorum; her sene 10 bin öğrenciyi yurt dışına göndereceğiz. Müzelere girmek eğitimin bir parçasıdır, bütün öğrenciler, öğrenci kimliğini gösteren herkes bütün müzelere bedava girecek.

Bu ülkenin yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. Türkiye’de cumhurbaşkanı tezek, pislik, çöp laflarını kullanmayacak. Cumhurbaşkanının en fazla kullandığı kelime ‘kalite’ olacak.”

"EY ERDOĞAN..."

Ey Erdoğan sen hiç şeker fabrikası yaptın mı ? Ey Erdoğan sen hiç TEKEL yaptın mı? Ey Erdoğan sen hiç TÜPRAŞ yaptın mı? Hastane yaptılar mı, yaptılar ama hemşire yok. Köprü yaptılar mı yaptılar. Geçsen de para ödüyorsun geçmesen de. Toprak gitmiş tapular bankada.

Türkiye televizyon üretiyor ama bir televizyondan 10 euro kazanıyor, otomobil üretiyor ama otomobilden 100 euro kazanıyor. Fason üretim yaptığımız için zenginleşemiyoruz.

Fason üretim yaptığımız için zenginleşemiyoruz. Tasarım yapacağız. Teknolojimiz olacak markamız olacak. Türk markası nasıl olacak? Akıllı çocuklarımız ile yapacağız. Onları iyi eğiteceğiz. Mesela Cumhurbaşkanını eleştirebilecekler. Demirel’e espri yapıyordu, Demirel gülüyordu. Şimdiki öyle mi? Hemen eve geliyor polisler.

"PASSOLİG'İ KALDIRACAĞIM"

Hazreti Peygamberimiz veda hutbesinde millete seslendi. Benden bir hakkınız var mı söyleyin dedi. Bizim başımızdaki zat kimseye söz söyletmez. Bir stadyuma giriyorsun, bir yıl görev yaptıktan sonra ben insanlardan alkış almalıyım demeliyim. Şimdiki Cumhurbaşkanı Passolig getiriyor. Sizi görüyor. Size söz Cumhurbaşkanı seçildiğimi zaman Pasolug’i kaldıracağım. Benim ülkemin gençlerinin Fransızlardan ne farkı var?

"BENİM DERDİM MİLLET"

Benim derdim Erdoğan değil, millet millet! Benim derdim Erdoğan'ı indirmek değil, mazotu, doları, gübre fiyatların indirmek. Sen gidince bunlar inecekse, sen de in be kardeşim.

Ne dedi bana ‘gariban cumhurbaşkanı’ dedi, 2002’den beri milletvekiliyim. Sayın Erdoğan da 2003’ten beri. Ben neden gariban kaldım bunu anlayamadım.

Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit de bir ülkeyi kurtarır.”