İnce'den Erdoğan'a: Bırak Demirtaş'ı ben seni bile ziyaret ettim

İnce'den Erdoğan'a: Bırak Demirtaş'ı ben seni bile ziyaret ettim

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kocaeli'de vatandaşlara seslendi.

İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle

İlk işimiz sanayideki kalitesizliği aşmak olacaktır. 

Erdoğan kiminle kavga ederse yükseliyor. dolarla kavga etti dolar arttı. İnce'yle kavga etti İnce'nin oyu arttı. Sanayimiz kısır döngü içerisinde.

Kalkınma bankası girişimcileri destekleyecek. Tarımda faaliyet gösterenleri destekleyecek. Türkiye bir karanlığa doğru gidiyor. Meydanlarda ne söylediğini bilmeyen bir cumhurbaşkanı var.

Kocaeli fena olmuş. Burası TAMAM. İnönü gelsin diyor. Ben burdayım gel. Sana meydan okuyorum çakma dünya lideri.

Bana çırak diyorsun medem ustasın gel. Niye korkuyorsun.

Doğmadan 4 sene önce ilkokula giden bir evliya var.

Medyaya sesleniyorum. Özgür olacaksınız, istediğiniz haberi yapacaksınız. Vakıflar bankası, Ziraat, Halk Bankasının genel müdürlerini hemen değiştireceğim. Sen ister yaz ister yazma.

Ben milleti barıştırmaya çalışıyorum, o kışkırtıyor. Ben Demirtaş'ı ziyaret ettim. Sana mı soracağım? Ben seni bile ziyaret ettim!"

Ben zannediyordum ki, FETÖ'cüler montajcı. Meğer bunlar da montajcıymış!"

Türkiye'nin cari açığı 55 milyar dolar. Mutfaktaki enflasyon yüzde 30. Sarayı başına yıkarım diyorum. Saray'ı yıkacakmış diyor! O kadar masraf yapmışsın sarayı neden yıkayım? Ben o zihniyeti yıkacağım.

Ali Cengiz oyunları ile bu iş olmaz. Camiide zeybek oynuyormuşum. Sizce bu olabilir mi? Ben FETÖ'cüler montajcı sanıyordum Meğer bunlar da montajcıymış.

Apoletlerini sökerim lafımın arkasındayım. Erdoğan'da cevap veriyor 'Apo'ya mı takacaksın' diyor. Ben Apoyla hiç tanışmam dünya görüşüm ayrı. Peki sen Ergenekon'da Balyoz'da birçok apolet söktün. Sen FETÖ'ye mi taktın?