İnce’ye desteğin ardında güçlü kadın eli…

İnce’ye desteğin ardında güçlü kadın eli…

Türk toplumunun nabzını çok iyi tuttuğu ve bunu da koca bir danışman ordusu olmadan yaptığı belirtilen Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce için “Çevresinde bulunanların katkıları mutlaka vardır ancak en önemli katkının eşi Ülkü İnce’den geldiğini görebiliyoruz” değerlendirmesi yapıldı.

YURT yazarı Yeşim Demir, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin koca bir danışman ordusu kullanmadan, toplumun nabzını çok iyi tuttuğunu ifade ederek, en önemli katkıyı sağladığını belirttiği Ülkü İnce için ‘O desteğin arkasında güçlü bir kadın eli var belli ki…’ yorumu yaptı.

Yeşim Demir, ‘İnce jest’ başlıklı yazısında, Muharrem İnce’nin, içinden geldiği gibi davrandığını, toplumun nabzını tutarken arkasında danışman ordusunun bulunmadığını kaydetti.

Demir, “Çevresinde bulunanların katkıları mutlaka vardır ancak en önemli katkının eşi Ülkü İnce’den geldiğini görebiliyoruz: Güler yüzüyle hep eşinin yanında. Elini hiç bırakmıyor. Bizim görebildiğimiz desteğin arkasında güçlü bir kadın eli var belli ki...” diye yazdı.

Muharrem İnce’nin son yaptığı olayın hem her yerde haber olurken, hem de gülümseyen kalplerle buluştuğunu da ifade eden Demir, tüm cumhurbaşkanı adaylarına yaptığı bağıştan söz ettiğini kaydetti.