'İstanbul'a ihanet ettik' diyen Erdoğan'a CHP'den zor soru

'İstanbul'a ihanet ettik' diyen Erdoğan'a CHP'den zor soru

İstanbul'da Şehir ve STK Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Biz bu şehrin kıymetini bilmedik. Biz bu şehire ihanet ettik. Hala da ediyoruz. Ben de bundan sorumluyum" dedi. Erdoğan'a yanıt yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmak için çalışmalara başladığını açıklayan Meclis Başkan Vekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'den geldi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'İstanbul'a ihanet ettik' sözlerine CHP'den tepki geldi. İstanbul'da Şehir ve STK Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Biz bu şehrin kıymetini bilmedik. Biz bu şehire ihanet ettik. Hala da ediyoruz. Ben de bundan sorumluyum" dedi. Erdoğan'a yanıt yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmak için çalışmalara başladığını açıklayan Meclis Başkan Vekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi “Bu şehre ihanet ettik, hala da ihanet ediyoruz, ben de bundan sorumluyum.” Bunu dedikten sonra İstanbul’u yönetmeye nasıl talip olacaklar?" diye sordu.

CHP'li Hamzaçebi "İstanbul’a ihanet hala devam ettiğine ve böyle  devam edeceğine göre, ilk işimiz bu ihaneti 2019 yerel seçiminde sonlandırmaktır." ifadelerini kullandı.