Kültür kenti Büyükçekmece, TÜYAP Kitap Fuarı’nda

Kültür kenti Büyükçekmece, TÜYAP Kitap Fuarı’nda

Kültürel ve sanatsal etkinlikleri ile İstanbul’un öncü belediyelerinden biri olan Büyükçekmece Belediyesi, 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katılıyor.

Büyükçekmece Belediyesi, TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle bu yıl 4-12 Kasım tarihleri arasında 36’ıncısı düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na belediyenin kültür yayınları ile katılacak.

İlker Başbuğ’u ağırlayacak

Büyükçekmece Belediyesi, fuarın ilk günü olan 4 Kasım Cumartesi günü, 26. Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ’u “Bir Dönüm Noktası Lozan” konulu panelde ağırlayacak. Başbuğ’un konuşmacı olarak katılacağı panel saat 14:00’de Interexpo Salonu’nda gerçekleşecek.

12. Salon’da yer alacak

36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda 12. Salon’da yer alacak olan Büyükçekmece Belediyesi, belediyenin kültür yayınlarının tanıtımının yanı sıra “Büyük Medeniyetlerin Büyük Kenti Büyükçekmece” isimli kitabın lansmanını da fuarda gerçekleştirecek.

“Büyük Medeniyetlerin Büyük Kenti Büyükçekmece”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde bu yıl 36’ıncısı gerçekleşecek olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda belediyenin kültür yayınları ve basımı tamamlanan “Büyük Medeniyetlerin Büyük Kenti Büyükçekmece” isimli kitabın lansmanının yapılacağını belirterek, “Fuarın açılış gününde, 26. Genel Kurmay Başkanı Sayın İlker Başbuğ’u “Bir Dönüm Noktası Lozan” konulu panelde fuar ziyaretçileri buluşturacağız. Ayrıca fuar süresince belediyemizin standını ziyaret eden katılımcılara, Büyükçekmece’nin kültür, sanat ve eğitim alanındaki öncü projelerini tanıtacağız” diye konuştu.