Cinsel ilişki çin arabasına aldığı kadın tarafından gasp edildi

Cinsel ilişki çin arabasına aldığı kadın tarafından gasp edildi

Antalya'da, 30 yaşındaki M.K. ile para karşılığı erkeklerle birlikte olan V.B. arasında, 'yer' yüzünden kavga çıktı. Kavga sırasında V.B., M.K.'nin telefonunu gasp etti ancak polislerden kaçamadı.

Antalya'da, M.K. (30) ile para karşılığı erkeklerle birlikte olan V.B. arasında, 'yer' yüzünden kavga çıktı. M.K.'nin araç şarjındaki cep telefonunu gasp eden V.B., polis tarafından yakalandı.

FUHUŞ YERİ KAVGA ÇIKARDI

Olay, saat 11.00 sıralarında,  Kepez ilçesi  Gazi Bulvarı'nda meydana geldi. Otomobiliyle  Göksu Mahallesi'ne gelen M.K., yol kenarında bekleyen ve para karşılığı erkeklerle birlikte olan V.B.'yi otomobiline aldı. Para konusunda anlaşan M.K. ile V.B. arasında, nerede birlikte olacakları konusunda tartışma çıktı. V.B., iddiaya göre, otomobilde birlikte olmak için ısrar ederken, M.K. ise eve gitmek istedi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine V.B., araçta şarj aletine takılı M.K.'ye ait cep telefonunu alarak, otomobilden inip, olay yerinden kaçtı. Polise gidip, şikayetçi olan M.K., cep telefonunun gasbedildiğini söyledi.

POLİSE YAKALANDI

Olay sonrası harekete geçen  Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Önleme Büro Amirliği ekipleri, V.B. ile arkadaşı Z.Y.'yi yakaladı. M.K.'ye ait telefon, Z.Y.'nin üzerinden çıktı. Sağlık kontrolünün ardından gözaltına alınan V.B., polise verdiği ilk ifadesinde, arabada birlikte olmayı sevdiği için M.K. ile tartıştığını söyledi. İki şüphelinin, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.