İşte AKP-FETÖ akrabalığı; AKP'li ismin kız kardeşi FETÖ'den tutuklandı

İşte AKP-FETÖ akrabalığı; AKP'li ismin kız kardeşi FETÖ'den tutuklandı

İlçe Başkan Yardımcısı ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Avukat Abdullah Akşahin hakkında FETÖ’den çıkarılan yakalama kararının şokunu henüz atlatamayan AKP Sarıyer, bu kez de ses getirecek bir tutuklamayla sarsıldı.

Sarıyer Gazetesi’nde yer alan habere göre, halen AKP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten çok ama çok önemli bir ismin kız kardeşi Fetullahçı Terör Örgütü mensubu olduğu iddiasıyla tutuklandı.

KIZ KARDEŞ FETÖ’DEN TUTUKLANDI, ABİSİ PARTİNİN KİLİT İSMİ

FETÖ’ya ait eğitim kurumlarında uzun süre öğretmenlik yaptığı öğrenilen kadın öğretmen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderdi.

Yaklaşık 1 aydır cezaevinde bulunan kadın öğretmenin ağabeyi ise halen AKP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı ve partide çok kilit bir görevde aynı zamanda Yürütme Kurulu’nda.

Ailenin bu gelişmeden sonra olası ipotek tehlikesine karşı ortak mal ve şirketlerde kardeşler arası paylaşım işlemi yaptığı öğrenildi.

AKP'li ismin kız kardeşinin FETÖ’den cezaevine gönderilmesinin parti içinde çok büyük rahatsızlık yarattığı belirtildi.

AKP'li üst düzey bir isim, “Partimizde önemli görevde bulunan bu arkadaşımızın kız kardeşinin tutuklanması hepimizi şaşkına çevirdi. Yaklaşık 1 aydır tutuklu. Firari Abdullah Akşahin’den sonra bir de bu olay patladı” diye konuştu.