İstifa eden belediye başkanının yeni işi belli oldu!

İstifa eden belediye başkanının yeni işi belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası istendiği için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Recep Altepe, otomotiv üzerine hidrolik sistem imalatına başlayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası istenen ve geçen pazartesi günü beklenen açıklamayı yapıp  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan  Recep Altepe yeni işiyle ilgili, "Ben makine mühendisiyim, oğlum, kızım ve gelinim de mühendis. Karar aldık, sıfırdan otomotiv üzerine hidrolik sistem imalatına başlayacağız" dedi.

AİLESİYLE OTOMOTİV İMALATINA BAŞLAYACAK

Kendisini istifaya sürekleyen süreçle ilgili bilgisinin olmadığını ve bu konuda yorum yapmayacağını belirten  Recep Altepe, kimseyi de suçlamayacağını söyledi.  Bursa Büyükşehir Başkanı olunca ticari yaşamını durdurduğunu belirten Altepe, şöyle konuştu:

"Tekrar etmek istiyorum. Benim yüzüm ak, alnım açık. Bu konuda rahatım. İstifa ettikten sonra iş yaşamıma tekrar devam edeceğim. Ben makine mühendisiyim, oğlum, kızım ve gelinim de mühendis. Karar aldık, sıfırdan otomotiv üzerine hidrolik sistem imalatına başlayacağız. Bu projemiz de seçim sonrası için düşünülüyordu. Önceye almak zorunda kaldım. Söylediğim gibi hazırlıksız yakalandım."