İyi Parti'li adayın Hz. Ali'li konuşması sosyal medyayı salladı

İyi Parti'li adayın Hz. Ali'li konuşması sosyal medyayı salladı

İYİ Partili milletvekili adayı Onur Aydın’ın Hz. Ali'li konuşması sosyal medyayı salladı.. Aydın’ın konuşması kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı. Aydın konuşmasında Gezi Parkı eylemleri sırasında Eskişehir'de öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ı da unutmadı. Aydın, yarattığınız bu karanlıktan ne Ali İsmail korkar ne de biz korkarız" dedi.   

İYİ Parti Kurucular Kurulu, Genel İdare Kurulu Üyesi ve İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı yönetmen, yazar, şair, besteci Onur Aydın'ın konuşması paylaşım rekorları kırıyor. 

Aydın konuşmasında, “25 Haziran sabahı ampul sönecek. Bu kötülüğün, karanlığın karşısında İYİ Parti güneş gibi doğacak. Sevgiyle dolu, umutla dolu güzel günlere, yarınlara birlikte kavuşacağız. Hacı Bektaş’ın, Mevlana’nın, Pir Sultan’ın ruhuyla, kardeş olacağız, iyi olacağız. Çocuklarımızın huzurla ve mutlulukla yaşlandığı bir ülke için, hazineyi elinde tutanlara karşı; yüreğimizi elimize aldık savaşıyoruz. Ben her gece bir tek şey için dua ediyorum. Allah bizi Atatürk’e, nenelerimize, dedelerimize, Cumhuriyet’i kuran iradeye mahcup etmesin! Bir kardeşiniz olarak ben göğsümü siper ettim. Kendimi ve memleketi size emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.