İYİ Partili Halaçoğlu’dan çarpıcı Gül yorumu

İYİ Partili Halaçoğlu’dan çarpıcı Gül yorumu

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu derin devletin önlerini kesmek istediğini ileri sürerek, "Hangi derin devletin önümüzü kesmek istediğini iyi biliyoruz. Çatı ittifakı yok diyoruz ama akıl almaz yerlerden baskı geliyor. Meral Hanım’dan vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Abdullah Gül'le ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Derin devletin önlerini kesmek istediğini ileri süren Halaçoğlu, "Hangi derin devletin önümüzü kesmek istediğini iyi biliyoruz. Çatı ittifakı yok diyoruz ama akıl almaz yerlerden baskı geliyor. Meral hanımdan vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, muhalefetin çatı adayı olarak düşündüğü 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu. Halaçoğlu, “Herkes şunu iyi bilsin ki, biz bir takım oyunlara gelmek için bu yola çıkmadık. Bu tuzaklara düşmeyiz. Hangi derin devletin önümüzü kesmek istediğini iyi biliyoruz. Çatı ittifakı yok diyoruz ama akıl almaz yerlerden baskı geliyor. Buna izin vermeyeceğiz. Meral hanımdan vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Halaçoğlu, mesajının devamında da; “Çok akıllılar hala okuduklarını anlamıyor ve bizi suçluyor. Bu akıl sahiplerinin AKP’nin arkasından gitmeleri normal” dedi.