İyi Partili Özdağ'dan flaş çıkış: ‘Kedicikler falan, algı operasyonu yapılıyor’

İyi Partili Özdağ'dan flaş çıkış: ‘Kedicikler falan, algı operasyonu yapılıyor’

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, canlı yayında, Adnan Oktar operasyonuyla ilgili “Bu Oktarlar son 16 yıldır büyüyen adamlar. Operasyonlar şimdi boşuna yapılmıyor. Gündemi değiştiriyorlar” dedi. Bahçeli'nin "İYİ Partililer imtihandan geçtiler" açıklamasına yanıt veren Özdağ, "Sayın Bahçeli sınıfta kalmıştır" ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda günlerde tartışılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Partili bazı milletvekilleri arasındaki temas konusunda, İYİ Parti Strateji, İletişim, Propaganda, Tanıtımlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’dan yorum geldi.

'Türkiye Nereye' programında açıklamalarda bulunan Özdağ, "İYİ Partililer imtihandan geçmiştir" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "Kimse kimseyi sınava tabii tutmasın" dedi.

Ümit Özdağ'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sayın Bahçeli Türk Milliyetçiliği konusunda sınıfta kalmıştır. Sayın Bahçeli, Türkeş’ten aldığı mirası yok ederek sınıfta kalmıştır. Sayın Bahçeli büyük bir siyasi kültürü yok ederek kalmıştır. Sayın Bahçeli, MHP’nin Türk dünyası ile iletişimini kopararak sınıfta kalmıştır. Sayın Bahçeli, federasyoncu diye suçladığı adamların peşine takılarak sınıfta kalmıştır.

‘SARAYA BUNLAR BENİM YANIMDA MESAJI VERMEYE ÇALIŞTI’

O gün aklınca psikolojik bir operasyon yaptı. Saray’a, bunlar benim yanımda mesajı vermeye çalıştı. Kimse kimseyi sınava tabii tutamaz. Hele 1965’den beri mirasın üzerinde oturan biri, yeni kurulan İYİ Parti kadar oy alıyorsa o asla sınava tabii tutamaz.

‘KEDİCİKLER FALAN ALGI OPERASYONU YAPILIYOR’

Kabine hiç önemli değil, burada sıkıntı sistem. Bitirilen sistem 1923’ten beri gelen bir sistemdir. Şimdi kedicikler falan algı operasyonları yapılıyor. Bu Oktarlar falan son 16 yıldır büyüyen adamlar. Bu operasyonlar şimdi boşuna yapılmıyor. Gündemi değiştiriyorlar.

Devletin bütün birikimini yok ettiler. Var olan bürokrasiye geldi şimdi sıra. Devletin bel kemiği bürokrasidir. Devlette devamlılık esastır. Bu Erdoğan devleti değil, Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Dolayısıyla bir kişiyle tüm kadronun gelip gitmesi diye bir şey olamaz."