Menemen Belediye Başkanından davet

Menemen Belediye Başkanından davet

Başkan Tahir Şahin, İzmirlileri ve ilçe sakinlerini açılış ve maça davet etti.

Özgür TUĞRUL-Menemen Belediyespor’un kapasitesi arttırılan ve yenilenen Menemen Tahir Şahin Şehir Stadyumu’ndaki ilk maçı yarın akşam gerçekleşecek. Maç öncesi stadın resmi açılışı yapılacak. Başkan Tahir Şahin, İzmirlileri ve ilçe sakinlerini açılış ve maça davet etti.

TFF YETKİLİLERİ DE ONAY VERDİ

Kasım ayı meclis toplantısında alınan ortak kararla adı stada verilerek Menemen Tahir Şahin Stadyumu olan statta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, bugün son kez kontrollerini yapıp maç oynanabileceği yönünde onay verdi.

STATTA İLK MAÇ TUZLASPOR İLE

TFF’den de onay alan ve kapasitesi 5 bin kişiye çıkarılan Menemen Tahir Şahin Şehir Stadyumu’nda yarın ilk kez bir spor karşılaşması gerçekleşecek. Kendi sahasına kavuşan ve 2’inci Lig Kırmızı Grup’ta zirve yarışı veren Menemen Belediyespor, tarihinde ilk kez gece maçı oynayacak. Menemen Belediyespor, yarın saat 15.00’te resmi açılışı yapılacak olan statta akşam Tuzlaspor ile  karşılaşacak. Sarı lacivertlilerin tarihi maçı saat 18.00’de başlayacak.

BU GÜZEL ESERİN AÇILIŞINA BEKLİYORUM

Gelişme ile ilgili sosyal medya hesabından bilgi veren ve başta ilçe halkı olmak üzere İzmirlileri şehir stadının açılışına ve gece maçına katılmaya çağıran Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin,

“Yarın saat 15:00'te açılacak olan yeni stadımızda, can siperane, harıl harıl bütün emekçi kardeşlerimizle çalışmalarımız hızla devam ediyor. 75 yıllık Menemen Spor Kulübü tarihinde, Menemen'de ilk kez resmi gece maçı oynamanın keyfini, mutluluğunu Menemenli hemşehrilerimizle birlikte yaşamaktan onur duyacağım. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz bu güzide çalışmayı inşallah sezon sonunda şampiyonlukla taçlandıracağız. Yarın tüm hemşehrilerimizi saat 15:00'ten itibaren bu güzel eserin açılışına bekliyorum” açıklamasını yaptı.