İzmir'de ki bıçaklamanın ayrıntıları ortaya çıkıyor

İzmir'de ki bıçaklamanın ayrıntıları ortaya çıkıyor

İzmir Suç Delillerini Almak İstediği İçin Bıçaklamış

İzmir'in Konak ilçesinde, annesinin evinde oturduğu sırada sokakta yaşanan silahlı kavgaya müdahale edince kadın zanlı Ş.D. tarafından bıçaklanan, polis memuru Şenol Gültekin'in hastanedeki tedavisi sürüyor. Gültekin'in de kendisini korumak için silahla yaraladığı Ş.D de hastaneye kaldırıldı.

Küçükada Mahallesi 2242 Sokak'ta gece yarısı meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Ş.D., bir süredir sorun yaşadığı erkek arkadaşı A.M.'nin oturduğu adrese gidip, evinin önünde bağırıp küfür etmeye başladı. Görgü tanıklarının anlatımına göre, evinden çıkan A.M de elindeki silahla havaya ateş ettikten sonra kaçtı. Silah seslerinin gelmesiyle yakında bulunan polis memuru Şenol Gültekin olaya müdahale etti. Kadın zanlı Ş.D. de elindeki bıçakla polis memurunu 4 yerinden bıçakladı. Polis memuru da kendisini korumak için Ş.D.'yi karnından vurdu. Polis memuru Şenol Gültekin Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Ş.D. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İŞTE OLAYIN AYRINTILARI 

Polis memuru ile kadın saldırganın hastanelerdeki tedavilerinin devam ettiği ancak sağlık durumlarının da iyiye gittiği ifade edildi. Bunun yanında olayla ilişkin çarpıcı ayrıntılar da görgü tanıklarının anlatımı ve polisin araştırmasıyla ortaya çıktı. Elde edilen bilgilere göre, Kadifekale Polis Karakolu'nda görev yapan polis memurunun yatalak annesinin bakımını yapabilmek için uzun süreli izne ayrıldığı öğrenildi. İzinli olduğu sırada arkadaşlarıyla sokakta oturan polis memurunun olay sırasında panik yaşayan kadın ve çocukların yardım istemesi üzerine olay yerine geldiği bildirildi. Polis memuru burada silahla ateş ettikten sonra kaçan A.M.'nin tabancasından çıkan kurşun kovanlarını toplayan Ş.D.'ye müdahale etti. Ş.D., polis memurunun elindeki boş kovanları almaya çalıştığı sırada yanındaki bıçakla Şenol Gültekin'i 4 yerinden bıçakladı. Büyük acı yaşayan polis memuru da kendisini korumak adına beylik tabancasıyla ateş etti. Hem polis memuru hem de saldırgan kadın ağır yaralandığı saptandı. Olaydan sonra kaçan A.M.'nin yakalanması içini araştırmaların sürdüğü açıklandı.

MAHALLE SAKİNLERİ ANLATTI

Bu arada olaydan sonra isimlerini vermek istemeyen mahalle sakinleri de yaşananları anlattı. Olayın gören mahalle sakinlerinden birisi, Sokakta bağırış oldu. Bir kadının bağırıp çağırıp küfür etmesiyle beraber polisler mahalleye geldi. Sonra polis memuru bıçaklandı. Zaten vurulan polis bizim evin hemen ilerisinde oturuyor. Bıçağı saplamış polise, polis de kendisini savunmak için onu vurmuş dedi. Bir başka görgü tanığı olan kadın ise Kavga sırasında kurşunlardan birisi evimizin kapısına isabet etti. Çok silah sesleri geldi. Bir kadın bağırdı, çağırdı, çatışma oldu. Kadın sürekli herkese küfrediyordu.

Polis memuru geldi sonra hatta biz de kızdık, 'İnsanları rahatsız ediyorsunuz' dedik. Kurşun kapımıza geldi. Çocuklarım sonradan geldi. Kurşunlar isabet edebilirdi, çocuklarım yatıyordu bize isabet edebilirdi dedi.