İzmir Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

İzmir Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iki günlük program için İzmir'e geliyor.

Özgür TUĞRUL/ YURT

Kılıçdaroğlu'nun 15 Nisan Pazar günü Tire'de başlayacak programı büyük ölçüde şekillendi. 

Buna göre CHP Lideri, Pazar günü Antalya’dan özel uçakla İzmir’e gelecek. Saat 15:00 sıralarında İzmir’de olması beklenen Kılıçdaroğlu havaalanından direkt olarak Tire’ye geçecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi'nin işbirliğiyle UEFA standartlarında inşa edilen 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadı'nın resmi açılışı CHP Genel Başkanı'nın katılımıyla yapılacak. 

Kılıçdaroğlu ayrıca Tire’de Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün 10.9 milyon liralık yatırımla ilçeye kazandırdığı Avrupa Birliği standartlarındaki arıtma tesisinin resmi açılışını da yapacak.

Partinin il başkanlığı CHP Lideri’ni yormamak adına Tire’nin ardından herhangi bir program düşünmüyor, Kılıçdaroğlu Tire’deki mesaisinin ardından kentte konaklayacak.

Pazartesi günü ise CHP Lideri Köy Enstitüleri'nin 78'inci Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Balçova'da düzenlenecek olan Eğitimde Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nun açılış törenine katılacak. Balçova Belediyesi ve Yeni Köy Enstitülüler Derneği'nin katkılarıyla her yıl düzenlenen ve dünyanın farklı bölgelerinden 60 panelistin katılacağı sempozyumda açılış konuşmasını yapacak Kılıçdaroğlu bu programın ardından kentten hemen ayrılacak ve Ankara’ya dönecek.

CHP Lideri'nin Ankara’da MYK toplantısına katılacağı ve Salı günkü grup toplantısına hazırlanacağı için sempozyum açılışın ardından kentten ayrılacağı açıklandı.