Kadıköy'de zincirleme kaza

Kadıköy'de zincirleme kaza

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Kadıköy istikametinde biri İETT otobüsü 8 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Kazada bir kişi hafif şekilde yaralanırken, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza, Kadıköy Fahrettin Gökay Caddesi evlendirme dairesi önünde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolundan Hasanpaşa dönüşüne süratli ve kontrolsüz giren 34 VV 6406 minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kırmızı ışıkta duran araçlara çarptı. Minibüs, bir taksi ve panelvana çarparak durabilirken, öndeki araçlar birbirine girdi. Aralarında İETT otobüsünün de bulunduğu toplam 8 aracın karıştığı kazada 2 sürücü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Yaralılar ambulanslar ile hastaneye götürülürken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle Hasanpaşa istikametine trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı. Kazalı araçlar ise çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.

Toplam 8 aracın karıştığı trafik kazası güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Hasanpaşa ayrımına kontrolsüz giren minibüs sürücüsü araçlara çarparak durabildi. Birçok aracın çarpmanın şiddetiyle birbirine girdiği görüldü.