Karamollaoğlu’ndan Deniz Baykal’a ziyaret

Karamollaoğlu’ndan Deniz Baykal’a ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı kaldığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina hastanesinde ziyaret etti.

Karamollaoğlu Deniz Baykal’ın eşi Olcay Baykal ve oğlu Ataç Baykal ile görüşüp, Deniz Baykal’la olan anılarını anlattı. Karamollaoğlu çıkışta kısa bir açıklama yaptı.

Karamollaoğlu, “Sayın Baykal’ı ailesini ve arkadaşlarını ziyaret etmek için geldik. Elbette kendisiyle görüşmemiz mümkün olmadı. Yalnız doktorlardan ve ailesinden aldığımız bilgi durumunun biraz daha iyileştiği yönde oldu. Sayın Baykal İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. Deniz Bey önemli bir siyaset adamı. Geçmişte birlikte parlamentoda bulunduk. Bir özelliği de var şahsımca; 1982 ihtilalinde Baykal ile aynı koğuşta 10 gün kadar kaldık. Öyle de bir yakınlığımız olmuştu. Kendisine Cenabı Hak’tan şifalar diliyorum. Arkadaşlarını da ailesine de geçmiş olsun diyorum. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.” açıklamasını yaptı.