Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’ın ‘tuvalet hesabı’na cevap: ‘Nereden nereye…’

Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’ın ‘tuvalet hesabı’na cevap: ‘Nereden nereye…’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "6 sıfırı attık 1 milyona gittiğimiz tuvalet 1 liraya gitti düştü' sözlerine tepki gösteren Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, “Eskiden çay simit hesabı yapıyorlardı, şimdi tuvalet... Nereden nereye” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Tuvalete 1 milyon liraya gidiyorduk, nasıldı o günler. 6 sıfırı attık, 1 milyonluk tuvalet 1 liraya düştü. Mesele bu. İş bilenin, kılıç kuşananındır” şeklindeki sözleriyle ilgili, “Eskiden çay simit hesabı yapıyorlardı, şimdi tuvalet. Görüyorsunuz nereden nereye…” dedi.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Karamollaoğlu, “Size bir fıkra anlatayım mı? Bir zamanlar 1 milyon lira varmış. Sonra 6 sıfır atılmış, 1 milyon olmuş 1 lira” dedi. Karamollaoğlu, şunları paylaştı:

“Peki, sonra ne olmuş? O zamanlar 1 milyon lira ile 78 gram et alınabiliyormuş. Şimdinin 1 lirası ile 25 gram!

O zamanlar 1 milyon lira ile 680 gram süt alınabiliyormuş. Şimdinin 1 lirası ile 259 gram! 1 milyon lira ile 203 gram peynir alınıyormuş, şimdi 1 lira ile 43 gram!

O zamanlar 1 milyon lira ile 10 adet yumurta alınıyormuş, şimdi 1 lira ile 2 adet! 1 milyon lira ile 406 gram nohut alınıyormuş, şimdi 1 lira ile 79 gram!

Eskiden çay simit hesabı yapıyorlardı, şimdi tuvalet...

Görüyorsunuz...

Anlatmaya gerek yok...

Nereden nereye…”

Karamollaoğlu, “Medya padişahınsa, sosyal medya bizimdir! Hakikat, baskı ve ambargo ile gizlenemez” tweetini de sabitledi.