Kartal'da 45 saat sonra ses duyuldu

Kartal'da 45 saat sonra ses duyuldu

Kartal'daki enkazdan bir kişi 45 saat sonra çıkarıldı. 

Kartal'da enkaz altından bir kişinin sesinin duyulduğunun belirtilmesi üzerine ekipler çalışmalarını bu alana yoğunlaştırdı. Çalışmalar sesin geldiği söylenen noktada yoğunlaştı. Enkazdan bir kişi 45 saat sonra çıkarıldı. 

Kartal'da 6 Şubat Çarşamba günü çöken binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları 45. saatte devam ediyor.

Bankalar Caddesi Sema Sokağı'nda çöken 7 katlı binanın üst kısımlarındaki beton parçaları vinç yardımıyla kaldırılırken, bazıları da kesiliyor. İtfaiye ekipleri ve ambulansların hazır bulunduğu sokakta, çeşitli arama kurtarma ekipleri de bekliyor.

DHA'nın haberine göre Kartal'da enkaz altından bir kişinin sesinin duyulduğunun belirtilmesi üzerine ekipler çalışmalarını bu alana yoğunlaştırdı. Çalışmalar sesin geldiği söylenen noktada arttı. Enkazdan bir kişi 45 saat sonra çıkarıldı. Çıkarılan 16 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı. Enkazda incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Genç bir arkadaşımızı enkazdan kurtardık" açıklamasını yaptı.

Öte yandan enkaz altında kalan Şeyma Kambur ile de irtibat kurulduğu öne sürüldü. Kambur ile ailesinin irtibat kurduğu belirtildi. Aile Kambur'un iki çocuğunun yanında olduğunu belirtti. 

Ayrıntılar geliyor...