Kayınvalideden pes dedirten sözler!

Kayınvalideden pes dedirten sözler!

Antalya’da 3 yaşındaki Hacer Hira ile 5 yaşındaki Ela Su’yu öldürdükten sonra intihar eden 40 yaşındaki Göksel Akşeker’in Kahramanmaraş’ta yaşayan ailesi konuştu. Anne Gülseren Akşeker, oğlunun cani biri olmadığını savunarak, "Onlar gibi terbiyesiz olmasın, diye o bacısıyla onun gibi ortalığa düşmesinler, diye yapmıştır. Benim oğlum, çok namusuna düşkün bir insandı" dedi.

Kahramanmaraş’ta oturan Gülseren Akşeker, gelini Şura Akkök Akşeker’in, çocukların eşyalarını ve kimliklerini ’İstemiyorum çocuklarınızı’ diyerek, kendisine getirdiğini savundu. 

Gelininin cenazedeki kendilerine yönelik iddialarını kabul etmeyen Akşeker, şunları söyledi:

"Şimdi beni, çocuk hırsızı yapıyor. Benim ne suçum, günahım var Onlar, benim canım ciğerimdi. Ben, onları nasıl sokağa atabilirim Oğlum cezaevindeyken, kendisine bir dost tutmuş. Oğlum izne geldiğinde Ela Su, ’Baba, bizim bir babamız daha var. İsmi de Yusuf Urfalı’ demiş. Oğlum da araştırmış, İnstagram’a bakmış ki mini eteklerle diskolarda içkici olmuşlar. Oğlum da bir tane artık kazayla mı nedir bilmiyorum, vurmuş kendisine. Oğlumun bütün mal varlığını, her şeyini elinden aldı. Bunlar, soyguncu zaten bacısı da öyle. Ne olur, inanmayın ona. Benim oğlum, cani değildir. Darda kaldı, zorda kaldı.

Şehit oldu benim çocuklarım. Benim oğlum ölmeden önce bunları niye söylemiyordu Oğlum öldükten sonra mı dilin açıldı Niye 2,5 aydır vuruldun, bir şey demiyordun da şimdi kalkıp da bize bu suçlamaları yapıyorsun Benim oğlumu cani biri sanmayın. Çok merhametli, çok namuslu, terbiyeli bir insan. Benim oğlum, o 2 çocuğunu niçin öldürdü biliyor musunuz Onlar gibi terbiyesiz olmasın, diye. O bacısıyla onun gibi ortalığa düşmesinler, diye yapmıştır. Benim oğlum, çok namusuna düşkün bir insandı. Paraya değişti çocuklarını bu kadın. Para için çocuklarının ölümüne sebep oldu."