Kekeç 'cahil, cahil' CHP liderine saldırdı

Kekeç 'cahil, cahil' CHP liderine saldırdı

Star Gazetesi'nde yazan, 'her devrin' yaratığı, CHP iktidara gelse onu da yalayacak olan, omurgasız canlılara örnek verebileceğimiz Ahmet Kekeç; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çirkin ifadelerle saldırdı

Star Gazetesi'nde yazan Ahmet Kekeç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun İstiklal Savaşı'ndan silah arkadaşı, Cumhuriyet kurulduktan sonra uzun yıllar Türkiye'ye hizmet etmiş Türkiye'nin ilk Başbakanı İsmet İnönü'yü hedef aldı.

Kekeç, CHP liderini tarih bilmemekle suçlarken "Cumhuriyet’le birlikte ülkemize demokrasi geldiğini sanıyor. Ebedi Şef ve Milli Şef dönemlerini de, “demokrasinin en iyi uygulandığı dönemler” olarak görüyor." ifadelerini kullandı.

Kekeç, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu;

"CHP’nin başına gelmiş en kötü şey Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

En bilgisiz, en çapsız, en cahil...

Liyakatsizliğe işaret eden bütün olumsuz sıfatları yan yana sıralayın. Ortaya bir “bütün” çıkacaktır. Kemal Kılıçdaroğlu bu bütünün ismidir işte..." şeklinde tanımladı.

AKŞENER'E DE...

Kılıçdaroğlu'ndan hıncını alamayan Kekeç, yıllarca üniversitelerde ders vermiş, İçişleri Bakanlığı yapmış İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de "Türk siyasetinin en niteliksiz ismi" olarak nitelendirdi.

KEKEÇ'İN KUYRUK ACISI YAZININ SONUNDA ANLAŞILDI

Kekeç'in neden bu kadar sert ve terbiyesizce saldırmasının nedeni yazısının sonunda anlaşıldı. CHP liderinin rüşvet alanlar için söylediği sözler Kekeç'in içine dert olmuş. CHP'liderinin İranlı soytarı Reza Zarrab'tan rüşvet aldığı iddia edilenler ve Reza'ya laf ettirmeyenler için söylediği 'Türkiye Cumhuriyeti'nin itibarını 3 kuruşa satmadınız mı, İranlı soytarı Reza Zarrab'ın önüne yatmadınız mı?' soruları rahatsız etmiş.

Kekeç yazısının sonunda "ama en nezih ifadesi, “Falancanın altına yatmadınız mı?” olan terbiyesiz bir adamın cehaleti, hele bu cehaletten kaynaklanan “cüreti” hiç çekilmiyor!" ifadelerini kullandı