Kerem Kılıçdaroğlu askere gitti

Kerem Kılıçdaroğlu askere gitti

Askerlik görevini Sivas'ta yapacak olan Kerem Kılıçdaroğlu, annesiyle birlikte bu sabah evinden ayrıldı. Kısa dönem askerlik hizmetini yerine getirmek üzere Sivas'a gelerek birliğine teslim oldu.

Sabah saatlerinde karayolu ile Ankara’dan yola çıkan Kerem Kılıçdaroğlu, Sivas’ta CHP İl Başkanı Ulaş Karasu tarafından karşılandı. Kerem Kılıçdaroğlu’na, annesi Selvi Kılıçdaroğlu, kardeşi Zeynep Kılıçdaroğlu ile nişanlısı Mine Alşan eşlik etti. 

Minibüs ile 5’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, General Şükrü Kanatlı Kışlası nizamiye kapasına gelen Kerem Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler buradan askeri birliğe giriş yaptı. Kerem Kılıçdaroğlu, herhangi bir açıklama yapmadan birliğine girdi. 368’inci kısa dönem olarak askerlik hizmetini yerine getirecek olan Kerem Kılıçdaroğlu’nun 6 Ekim’de yemin edeceği öğrenildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun Sivas'ta askerlik yapacağını açıklamıştı.Kerem Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde annesi Selvi Kılıçdaroğlu ve nişanlısı Mine Alşan ile birlikte evinden ayrıldı.

"GİDİP GELECEĞİM HAYIRLISIYLA"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oğul Kılıçdaroğlu, "Vatani görevimi yapacağım. Gidip geleceğim hayırlısıyla" diye konuştu.

"GİTSİN GELSİN, VATANA MİLLETE HİZMET ETSİN"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oğlunun askere gidişiyle ilgili "Hayırlısıyla gitsin gelsin, vatana millete hizmet etsin" dedi.

"GÜZEL ŞEYLER HİSSEDİYORUM"

Selvi Kılıçdaroğlu ise, "Güzel şeyler hissediyorum. Milyonlarca çocuğun yaptığı gibi gayet doğal bir şey. İnşallah bütün çocuklarımız sağ salim gider gelir" ifadelerini kullandı. 

KEREM KILIÇDAROĞLU ÜNİFORMASINI GİYDİ