Kılıçdaroğlu Baykal'ı ziyarete etti, Başbakan bilgi aldı

Kılıçdaroğlu Baykal'ı ziyarete etti, Başbakan bilgi aldı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hastane kaldırılan CHP'nin bir önceki genel başkanı Antalya milletvekili Deniz Bayka'ı İbn-i Sina Hastanesi'nde ziyaret etti. Başbakan Yıldırım da Kılıçdaroğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu

CHP Antalya Milletvekili Baykal, Fransa’dan dönüşünde gece yarısı ateşi yükselmesinin ardından, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Bugün sabah saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal’ı hastanede ziyaret etti.

Baykal'ın son durumu ile ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, "Sabah saat 05.19'da özel şoförünü arıyor, önce özel bir hastaneye sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ne hastanesine getiriliyor. Kısa zamanda müdahale ediliyor ve Sayın Baykal, sağlıklı bir yapıya kavuşuyor. Kendisi ile az önce görüştüm. Konuşuyor. Önümüzdeki sürecin kritik olduğu söyleniyor. Bütün hekim arkadaşlara yürekten teşekkür ediyoruz. Hiçbir vatandaşım merak etmesin, Deniz bey sağlıklı, konuşuyor. Sol ayağında ve kolunda bazı tıbbi açıdan sorun olduğu söylenmekle birlikte, hekimle uyardığı zaman sol ayağını oynatır" dedi.

Başbakan Yıldırım, Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da tedavi altına alınan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.  Daha sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bu arada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’da hastaneye gelerek Baykal’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar ise Baykal’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve bilincinin açık olduğunu söyledi.