Kılıçdaroğlu: Çocuk istismarının önüne geçmek için...

Kılıçdaroğlu: Çocuk istismarının önüne geçmek için...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden çocuk istismarına ilişkin, ''Ülkemizin en büyük utancı çocuk istismarının önüne geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız. 6 yaşındaki çocukla evlenilebilir” diye fetva veren ve bu fetvayı verenleri destekleyen iktidara oy vermek evlatlarımızı karanlık bir geleceğe mahkum etmektir'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, '' ''Ülkemizin en büyük utancı çocuk istismarının önüne geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız.Mustafa Kemal Atatürk'ten devraldığımız demokrasi, eşit yurttaşlık ve çağdaş uygarlık mirası ile tüm kadınların ve çocukların mutluluğu için bu düzeni değiştirmeye mecburuz'' dedi.  

Öte yandan Kılıçdaroğlu hükümeti eleştirerek “6 yaşındaki çocukla evlenilebilir” diye fetva veren ve bu fetvayı verenleri destekleyen iktidara oy vermek, evlatlarımızı karanlık bir geleceğe mahkum etmek demektir. Çocuklarımız için, gelin Türkiye'yi birlikte aydınlığa çıkaralım'' açıklamasında bulundu.