Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Twitter'dan seslendi

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Twitter'dan seslendi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı Twitter'dan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a seslendi. Kılıçdaroğlu, "Sevgili Erdoğan, bunu sana milletim adına soruyorum: Eniştenin Man Adası’nda şirketi var mı?" diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen haftaki partisinin grup toplantısında “Man Adası belgeleri”ni açıklamıştı. Bugün de partisinin Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen "Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması"nda konuşan Kılıçdaroğlu, "Man Adası’nda şirket kuranlar vergiden kaçınmak için her türlü sahtekarlığı yaparlar. Ben bunun hesabını sormayacak mıyım?" ifadelerini kullanmıştı. CHP liderinden bir açıklama da twitter üzerinden geldi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun Twitter'da Erdoğan'a seslendiği o mesajlar:

Sevgili Erdoğan, bunu sana milletim adına soruyorum: Eniştenin Man Adası’nda şirketi var mı? İş adamlarının yurt dışına çıkmasını engelleyeceğine, milyon dolarları yurt dışına çıkarmak için, akrabalarının vergi cennetlerinde kurdukları şirketleri, çık milletin önünde açıkla!

Man Adası'nda şirket kuranlar, yoksulluktan, açlıktan bebeği ölmüş bir anneyi, eve ekmek götüremeyen bir babanın yaşadıklarını anlayamaz. Siz Türkiye'yi değil, önce kendinizi sonra akrabalarınızı zenginleştirdiniz!