Kılıçdaroğlu: Herkesin okumasını isterim

Kılıçdaroğlu: Herkesin okumasını isterim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV’de Serhan Asker’in sunduğu “Siyaset Kültürü” programında en son okuduğu kitabı açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV’de Serhan Asker’in sunduğu “Siyaset Kültürü” programına katıldı. Seçim gündemine ilişkin sorulara yanıt veren Kılıçdaroğlu, günlük hayatına dair sorulan sorulara da samimi yanıtlar verdi.

'HERKES OKUSUN'

Kılıçdaroğlu, Serhan Asker’in “En son hangi kitabı okudunuz” sorusuna “Metastaz’ı okudum” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan'ın yazdığı Metastaz kitabı hakkında şunları söyledi:

“Çok güzel bir kitap. İki gazeteci arkadaşımız da gerçekten de gazeteciliğin hakkını vermişler. Bir olayı alıyorlar belgelere dayandırıyorlar rahat okunabilen bir öykü okur gibi yazıyorlar. Herkesin almasını ve okumasını isterim.

Türkiye’nin nasıl yönetildiğini kimlere nasıl ayrıcalıklar tanındığını bütün belgeleriyle orada görmek mümkün. FETÖ mücadelesinin gerçeğini okumak istiyorlarsa bu kitabı okumalılar. Televizyon izleme şansım yok. Kitaba ayıracak zamanım çok sınırlı, onu da itiraf edeyim. Çünkü boş zaman bulamıyorum. Bazı kitaplar var, çok önemli. Belli aralıklarla, kitapları okuyorum"