Kılıçdaroğlu masaya yumruğunu neden vurdu?

Kılıçdaroğlu masaya yumruğunu neden vurdu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısını bitirirken yumruğunu kürsüye vurarak konuştu: Gelin Türkiye'nin geleceği için 17 ay beklemeyelim, yerel seçimlerde halka gidelim.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısını bitirirken yumruğunu masaya vurdu. Grubu heyecanlandıran bu 'meydan okuma' ile Kılıçdaroğlu, hükümete erken mahalli seçim çağrısı yaptı. 

Kılıçdaroğlu, "17 ay beklemeyelim seçimler için. Buyrun gelin seçimleri erken yapalım. El mi yaman bey mi yaman. Kim milletten kaçmıyor çıksın ortaya. Bu kadar açık bu kadar net söylüyorum. Gidelim millete. Sen milletten korkmuyorsan, gel kardeşim açıkça sana meydan okuyorum" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU: HALKA GİDELİM

Twitter hesabından paylaştığı 2 gönderiyle çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, "İktidara meydan okuyorum: Gelin Türkiye'nin geleceği için 17 ay beklemeyelim, yerel seçimlerde halka gidelim. 'Kimseden korkumuz yok' diyenler milletin kararından korkuyor! Halkın kararından korkmuyorsanız, buyrun belediyelerde erken seçim yapalım!" açıklamasında bulundu.