Kılıçdaroğlu'na dosya sundular, Salı günü vurgunu açıklayacaklar!

Kılıçdaroğlu'na dosya sundular, Salı günü vurgunu açıklayacaklar!

İBB CHP Meclis Grubu, Adalet Kurultayı'nda CHP liderine İstanbul dosyası sundu. Dosyanın içeriğiyle ilgili Salı günü basın açıklaması yapacaklarını belirten Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, "Son yılların en büyük vurgununu açıklayacağız" dedi.

Cihan Güner / YURT - Adalet Kurultayı, bugün 57. Alay Yürüyüşü ile ikinci gününe start verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever ile beraberindeki meclis üyeleri, Adalet Meydanı'nda uzun bir görüşme gerçekleştirdiler. 

CHP'LİLER VURGUNU ANLATACAKLAR

CHP liderine içinde fotoğraflar ve belgelerin olduğu kalın bir dosya sunan Ertuğrul Gülsever, İstanbul'daki kent suçlarını belgelediklerini ifade ederken, "Sabah 06.00'da Adalet Meydanı'ndan 57. Alaya kadar süren yürüyüşümüz sonrasında sayın Genel Başkanımıza, CHP İBB Grup Yönetimi olarak İstanbul'daki olumsuz gelişmeler ve kente karşı işlenen suçlar ile ilgili bilgiler sunduk. Titiz bir çalışmayla oluşturduğumuz dosyanın içeriğiyle ilgili Salı günü yapacağımız basın toplantısında kamuoyunu aydınlatacağız" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN TAMAMI İÇİN TALİMAT VERECEK

CHP'li Meclis Üyeleri'nin hazırladığı dosyayı inceleyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise, dosyada yer alan bilgi ve belgelerin İstanbul'daki adaletsizliği detaylarıyla ortaya koyduğunu ifadede ederken, söz konusu çalışmanın Türkiye'nin bütün illerinde yapılması için talimat vereceğini söyledi.