Kılıçdaroğlu'ndan anlamlı mesajı!

Kılıçdaroğlu'ndan anlamlı mesajı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. yıldönümü'nde sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu, 'Bu toprakları canları pahasına savunanlara, 95 yıl önce bugün İsviçre'nin #Lozan kentinde diplomasi tarihine altın harflerle geçecek bir antlaşmaya imza atanlara şükranlarımı sunuyorum' dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun söz konusu paylaşımı:

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. yıldönümü ve KKTC’nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun. Harekatın yıldönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanım Bülent Ecevit ve KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı saygıyla anıyorum.

İşgale ve mandaya karşı yakılan bağımsızlık ateşinin parladığı Erzurum Kongresi'nin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Atatürk'ün devrimlerine Kuvayi Milliye ruhuyla sahip çıkacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.

Bu toprakları canları pahasına savunanlara, 95 yıl önce bugün İsviçre'nin #Lozan kentinde diplomasi tarihine altın harflerle geçecek bir antlaşmaya imza atanlara şükranlarımı sunuyorum.