Yasin Öztekin: Apar topar maça girdim

Yasin Öztekin: Apar topar maça girdim

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından Yasin Öztekin ve Garry Rodrigues açıklamalarda bulundu.


Son anda forma şaın bulan Yasin Öztekin, "Tolga sakatlandı, ben de apar topar maça girmek zorunda kaldım. 13 hafta bekledim, çok çalıştım, hiçbir zaman pes etmedim. Tabii ki şans geldiği için çok mutluyum. Bundan sonra da inşallah takıma yararlı olurum. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik… Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Daha rahat bir maç geçirebilirdik. Ama yendiğimiz için çok mutluyum. Aynı zamanda gol atıp, asist yaptığım için mutluyum." dedi.


Sözlerine devam eden deyimli futbolcu, "Ben de iyi oynayarak takıma katkı sağlamak istiyorum. 13 hafta oynamadım. Zor bir süreçti. 120 maça çıktım. 4. sezonumdayım. Kendime inanıyorum, güveniyorum. Bundan sonra takımıma katı sağlamak için elimden geleni yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Garry Rodrigues ise şu ifadeleri kullandı;

“Maçın genelinde kesinlikle kazanmayı hak eden bir Galatasaray vardı. Bugün iyi oynadık, iyi mücadele ettik. İyi oynayan bir Galatasaray vardı. Takımımla gurur duyuyorum. Takımın yaratıcılığı gayet iyiydi. Ofansif anlamda hep yaratıcı bir Galatasaray var. Yaratıcı olduğunuz zaman o golleri buluyorsunuz. Bugün de birçok pozisyona girdik. 2 gol attık. Beşiktaş ligin en iyi takımlarından birisi... Mutlaka keyifli bir maç olacak.”