CHP Karabağlar’da Akpınar yola çıktı

CHP Karabağlar’da Akpınar yola çıktı

CHP'de yarın başlayacak ilçe kongreleri öncesi ilçe başkanı aayları tek tek adaylığını açıklıyor. Özgür TUĞRUL -Karabağlar İlçe Başkanlığı için aday olan Egit-Der Başkanı Necati Akpınar, "Güçlü örgüt, güçlü CHP" ideali ile yola çıktı.

CHP Karabağlar ilçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'ın ardından Eğit-Der Başkanı Necati Akpınar'da ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Akpınar'ın Karabağlar İlçe Binası önünde yaptığı açıklamaya Eğit-Der, Atatürkçü Düşünce Derneği, Karabağlar Demokratik GüçBirliği ve Havuzlu Kahve Grupları'nın tam destek verdiği Akpınar'ın adaylık açıklamasına rakibi İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'ı daveet etmesi, ve kürsüde ona çiçek vererek ilk söz hakkını kullandırtması açıklamaya katılanlar tarafından olumlu karşılandı. 

Konuşmasına, özgeçmişi ile başlayan Akpınar, parti içinde yaptıkları saha çalışmalarından a örnek vererek, "Partimizi, programımızı ve projelerini daha fala kişiye ulaştırmak için özellikle saha çalışmalarına büyük önem vereceğiz. Genel başkanımızın yaptığı çalışmaları çalmadığımız kapı, gitmediğiniz yer bırakmaksızın her yere ulaşarak anlatacağız. CHP kendini topluma daha fazla ve daha iyi anlatacak" dedi.

İktidarın Anahtarı Güçlü Örgüt

CHP'nin iktidar anahtarının güçlü bir örgüt yapısından geçtiğine de vurgu yapan Akpınar, "Son dönemlerde özellikle Genel Başkanımızın yaptığı Adalet Yürüyüşü, ardından yapılan çalıştaylar ile partimz büyük bir ivme kazanmıştır. Bizlere düşen ise güçlü örgüt yapısı oluşturarak partimizin çalışmalarını anlatarak iktidar yolunu açmak olacaktır. Bunun için dinleyen, anlatan ve paylaşan bir örüt yapısı oluşturacağız. Başta kadın kollarımız olmak üzere, gençlik kolları ve emek bürolarımız ile omuz omuza yürüyeceğiz" diye konuştu.