Konyaspor Başkanına tepki artıyor

Konyaspor Başkanına tepki artıyor

Ünlü rockçı Haluk Levent, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın "Bugün Türkiye'de maalesef tüm statlar 'İzmir Marşı' söylüyor. Konya hariç" açıklamasına tepki gösterdi.

AHBAP hareketiyle birlikte Türkiye’nin her yerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışan ve elinden geldiğince yardım götüren Haluk Levent, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın İzmir Marşı’yla ilgili açıklamasına Twitter’dan tepki verdi.

Levent, “Konya’da statta İzmir Marşı söylenmemesi rahatsız etmiyor beni. IŞİD’in öldürdüğü insanlar Konya’da anılırken yuh çekilmesi rahatsız ediyor!” dedi.

Levent, bir kullanıcının “Saygı duruşunu sabote eden insanlara stata tepki gösterildi. Sonra bir gurup ‘Ya allah Bismillah’ diye başlayıp peşine de katılanlar oldu” mesajına ise “Zaten dikkat edin stattaki yuhalamadan bahsediyorum. Hepimizin canlı canlı izlediğimiz Türkiye Milli maçı öncesinde. Konu statla alakalı” cevabını verdi.

İZMİR MARŞI’NI SESLENDİRMİŞTİ

Kendisine yönelik olayla ilgili birçok mesaj gelen Levent, ihtiyatlı davrandı ve söz konusu olayda saygı duruşunu ıslıklayan ufak bir gruba karşılık “yuh” çekildiyse özür dilediğini belirtti.

Levent, kendisine gelen mesajlara inandığını belirterek, “Taraftarlar derneği açıklamasına istinaden twiti siliyorum. Bir avuç insan ıslık çalmak istemiş dernek yuhalamış biz de tersini sanmışız. 80 milyon tepki verse düşüncemden taviz vermem. Ama açıklamalara bakıp ikna olabiliyoruz. Araştırmadan atılan twit diyelim. Ama araştıracağım” açıklamasını yaptı.

Deneyimli şarkıcı İzmir Marşı’nı seslendiren isimler arasında. Levent’in İzmir Marşı yorumu başta sosyal medya olmak üzere birçok alanda yoğun ilgi ve beğeni görmüştü.