Kütahya Valisi kral gibi...

Kütahya Valisi kral gibi...

Hükümet döviz artışına çözüm arayıp, arka arkaya tasarruf tedbirlerini açıklarken, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’la ilgili sosyal medyadaki bir paylaşım dikkat çekti.

Türkiye’deki kur artışıyla birlikte başlayan ekonomik kriz sonrasında, enflasyon oranı da Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre 14 yılın zirvesini gördü. Türk lirasındaki değer kaybı devam ederken, gıda ürünleri başta olmak üzere, elektrik, doğalgaz da zamlandı. Hükümet döviz artışına çözüm arayıp, arka arkaya tasarruf tedbirlerini açıklarken, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’la ilgili sosyal medyadaki bir paylaşım dikkat çekti.

Lüks araç dizaynı yapan Çalışkan Oto isimli firma sosyal medya hesabından, “Bize aracını getirip iç dizayn yapılmasını isteyen Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır beyin araç yapımı bitmiş, teslimatı başarıyla yapılmıştır” şeklinde mesaj yazdı ve fotoğraflar paylaştı. Fotoğraflarda Kütahya Valisi Nayır’ın, makam aracına yapılan lüks dizayn dikkat çekiyor. Odatv den çalınmıştır

Konuyla ilgili, Kütahya Valiliği yetkilileri, “Böyle lüks bir dizayna ihtiyaç var mıydı?” ve “Araca yapılan lüks dizaynın maliyeti nedir” sorularına yanıt verilmedi. Valiliğin Basın ve Halkla İlişkiler birimi, “Konuyla ilgili bilgimiz yok” derken, Valiliğin Özel Kalem Müdürlüğü de soruları yanıtsık bıraktı.

Bunun üzerine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’ın aracına lüks tasarımı yapan Çalışan Oto’nun sahiplerinden Ali Çalışkan, Odatv’nin sorularına yanıt verdi. Ali Çalışkan, Kütahya Valisi ile ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımı kısa süre sonra sildiğini ifade ederken, böyle bir araçta yapılan lüks dizayn ücretinin ortalama 100 bin Türk Lirası’nı bulduğu ifade etti.

İşte Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’la ilgili yapılan ve sonra silinen o paylaşım:

(Odatv)